Rode Harry Potter, Rompertje, Baby, Babyspullen, Uniseks, Wizard in training, Zweinstein, Tovenaars, 3-delig, Tovenaarshoed, One-Size, FIFO

24,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Rood Geel wit,geel,rood,zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Harry Potter, Rompertje, Baby, Babyspullen, Uniseks, Wizard in training, Zweinstein, Tovenaars, 3-delig, Tovenaarshoed, One-Size, FIFO

Het eerste deel van de Harry Potter-reeks in Nederland verscheen twintig jaar geleden, op 20 augustus 1998. Het boek kreeg nauwelijks aandacht. Maar het verkocht zichzelf; de eerste lezers verspreidden het vuur snel.
De boeken trekken je in een onbekende fantasiewereld, waarin allerlei dingen gebeuren die bij ons niet kunnen, maar het is tegelijk een heel herkenbare wereld. Ook Harry Potter ging naar school, had te maken met huiswerk, school en docenten.
De echte Harry Potter fans willen graag alles lezen over de tovenaarsleerling. Het Harry-Potter virus wordt waarschijnlijk doorgegeven aan de kinderen. En dat kan zo vroeg mogelijk!
Voor baby’s tot 12 maanden is deze dit 3-delige setje ideaal. Naast de kenmerkende kleuren van het mutsje en het broekje heeft het setje een shirtje met de tekst “Wizard in Training” er op. Wanneer het kleintje dit pakje aantrekt zal het warme gevoelens opwekken bij echte Harry Potter fans. Maar hou de toverstok bij de hand want wanneer het setje compleet is gaat iedereen de kleine willen knuffelen en kunnen er zeer magische dingen gebeuren! (FIFO accepteert geen retournatie met tovenaarsspreuken! )